Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Öğrencileri Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda hayata ve bir üst öğretim kurumuna hazırlarken, Milli ve evrensel kültür değerlerini taşıyan, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, hoş görülü, paylaşımcı, dürüst, erdemli, mutlu; toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm önerileri getirebilen, kendine güvenen, planlı çalışmaya sahip, içinde yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan, üretken, verimli, kaynakları ve zamanı verimli kullanan, beceri ve zihni çalışmalarını birleştirerek çok yönlü ve bilimsel düşünen, çalışma ve araştırma alışkanlıkları kazanmış bireyler olarak yetiştirmektir. Okulumuzun eğitim çalışanlarını ve öğrencilerini bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren birer güç olarak yetiştirmek

Misyon: Öğrencileri hayata ve üst öğrenim kurumlarına istenilen davranışları kazanmış olarak yetiştirmek için varız. Öğrencilerin ilgi, istek ve kabiliyetleri doğrultusunda yetişecekleri eğitim ortamlarını oluşturmak için varız. Öğrencilere bilgi yükleme ve ezbercilik yerine onlarda zekayı ve yaratıcı düşünceyi ortaya çıkarmak için varız. Okulu çevresiyle bütünleştirmiş, toplumu aydınlatan ve etkilemede lider duruma getirmek için varız. Okulumuzda bir atılım, değişim yaratarak okul toplumunun gelişmesini ve okulumuzun Sakarya’da en başarılı okul olmasını sağlayarak, öğrencilerimizin düşlerindeki okulu ve eğitim-öğretim ortamını oluşturmak için varız.

Başarılar: 1-HER YIL SINAVLA ÖĞRENCİ ALAN ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA YÜKSEK ORANDA ÖĞRENCİ GÖNDERME. 2-2013 YILINDA TOYOTA PROJE YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK VE İKİNCİLİK ÖDÜLÜ. 3-2014 YILINDA TOYOTA PROJE YARIŞMASINDA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ. 4-ÇEŞİTLİ SPORTİF BAŞARILAR (HENTBOL,VOLEYBOL,FUTBOL,ATLETİZM V.B.) 5-2015 TEOG SONUCUNA GÖRE FEN LİSELERİNE EN FAZLA ÖĞRENCİ GÖNDEREN OKUL OLDUK.

Saatler: 09.00-15.40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK BİLİM FUARI- BU BENİM ESERİM YARIŞMALARINA KATILMAKTAYIZ.

WEB - https://geyveataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GAZİ SÜLEYMAN PAŞA MAH. DERE SK. ATATÜRK ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 44A GEYVE / SAKARYA

Yerleşim Yeri - İLÇEMİZ YAKLAŞIK 48000 NÜFUSLUDUR.

Ulaşım OKULUMUZ GEYVE İLÇESİ GAZİ SÜLEYMAN PAŞA MAHALLESİNDE (MERKEZ) BULUNMAKTADIR. ADAPAZARINDAN ULAŞIM 5. DK NİR KALKAN OTOBÜSLERLE SAĞLANMAKTADIR. İL MERKEZİNE 30 KM MESAFEDEDİR. ULAŞIM SORUNU YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE